Pages

Kuih apa ni eh???

Aku buka rancangan masak kat TV, sekali tgh2 buka..chef tu baru nak start campur aduk bahan, aku salin lag resepi nye, tapi chef tu cakap omputeh, aku bukan terrer sgt cakap omputeh ni.. (ye ke, abis yang kau ckp omputeh dgn laki kau, tu apa bendanye...hehehe)...aku terus buat...3 telor, 1/2 cawan tepung gandum, 1 cawan fresh milk, parsley dicincang, cheese, garam n pepper...aku blender smue bahan, sbb chef tu guna blender, aku pun ikut lah...pastu masuk dalam loyang pembakar yang ada bentuk bulat atau kerang...atasnye aku tambah cheese byk2, bakar...angkat dan makan masa dah tak panas sgt, sbb masa tu cheese tu...wooow melted dalam mulot..kalau korang makan panas2 confirm melecur lidah dan gigi korang...jap jap...gigi bole melecur ke....hahaha lawak jap...apa pun melecur nanti dalam mulot korang tu kan..

Photobucket
P/s : Jadi gak aku buat kuih apa ntah ni...abis aku dan hubby pulun...hahaha

1 comment:

Anonymous said...

testing