Pages

PENDUDUK ISRAEL PERLU KELUAR DARI PALESTIN


Dipetik dari BH Online dated 7/6/2010...
Wahhh...btol2 aku sokong, agar smue YAHUDISSSSS berambus dari bumi Palestine...tapi apakan dayaku..aku sekadara berblogging je untuk luahkan rasa..Andai aku dpt bersama rakyat Palestine, konfom aku sepak terajang YAHUDIIISS ni smue..huhuhu mcm kuat je bunyi nye..hehehe...dah3 layan jek cerita kat bawah ni..

WASHINGTON: Penduduk Israel perlu keluar dari Palestin dan kembali ‘ke kampung halaman’ mereka di Jerman dan Poland, kata Helen Thomas, anggota kanan White House Press Corps, sebuah pertubuhan dianggotai wakil akhbar utama yang memberi tumpuan kepada liputan berita di Rumah Putih.

Dalam rakaman yang disiarkan Youtube, Helen berkata Israel ‘perlu berambus dari Palestin’ dan menambah tanah menjadi rebutan itu hak milik rakyat Palestin, bukan Jerman atau Poland. Ketika ditanya ke mana orang Yahudi mesti pergi, wakil kanan liputan berita Rumah Putih itu berkata: “Balik ke kampung halaman, ke Poland, Jerman, Amerika atau ke mana saja”. Dalam taklimat bersama jurucakap Rumah Putih Robert Gibbs, Helen mengkritik reaksi Amerika terhadap serbuan Israel ke atas konvoi bantuan kemanusiaan ke Gaza: “Reaksi awal AS kepada pembunuhan di kapal Mavi Marmara sesuatu yang amat dikesali”. – Agensi

2 comments:

abu muaz said...

memang bumi palestin bukan tempat yahudi.... sampai masa nanti pokok pun akan beritahu ...yahudi ada belakang aku ni....

resepi ketupat sotong... nanti cik biru akan berikan.

ERynn NAzmy said...

patotnye bende ni dr dulu je kan...suh dorang balik...tapi masalahnye kak..poland ngn jerman x kan nak dorang dtg munyeee..suh la dorang buat negeri sendiri atas pulau...biar kene pulau heheh