Pages

EMERGENCY....


InshaAllah jika takde halangan melintang atau angin lintang...excuse me angin lintang tu cuma ada kat highway2 jek.. hehehe... oppss sori... gini...aku akan di antar balik ke JB end of this month selama sebulan...yahoooooooo bestnye.....best memang best...tapi kisian sama wa punya laki... sbulan kena tinggal.. alah mcm tak biasa jek...kan selalu kena tinggalkan...sayang anak tangan2 kan, sayang suami tinggal2 kan...Whuahuahuaaa sedih aku balik bukan suka2 jek, sebab hal yang tak dapat nak di elakkan...ke tepi aku kena..kat tengah pun kena gak...yang tak kena cuma kat atas jekkkk...heheheh..."kenapa kau tak elak, sbb ilmu elak pakcik blom ajar" (dialog Pendekar Bujag Lapok...pinjam ayat jap)...Apapun dah ketentuan Allah, apa yang berlaku ada hikmah di sebaliknye...Mudahan EMERGENCY aku ni bole settle dalam masa sbulan..

Senyum satu sedekah...walau ada masalah sekalipun...tapi jgn sebarangan senyum....nanti dianggap mereng lak.... Gambar d atas takde kena mengena dgn cite d atas...My lovely Anas bin Malek



P/S : Inilah nasib jadi anak perantau...REDHA ya...


4 comments:

KERAK NASI said...

semoga semuanya selamat..
aminn.. ;)
pejam celik pejam celik dah sebulan..;)

PearlnScarf said...

best nya bk kg...

Suejoshua said...

Laaa...abis tu raya jadi balik lagi tak?

ummuamin. said...

assalamualaikum sweatheart
seronoknya nak blik kg.semoga selamat pergi dan kembali.