Pages

MANA AKU TAU???

Hehehe mana kau tau .... pasai apa ni???? Hahaha smlm dok beremail dgn adik aku, sbb handphone and tayphone umahnye kredit dah taraf 0.05 halala (kira sen lah), so other alternative email lah .. hahahah ... ada tinggai skit kredit tayphone, buat call n minta they call aku lak, asik aku jek call diorg, pokai akak .. eleh mcm aku yang kuarkan duit tu ... ERMMM tadi call jek 1 / 2 jam ckp dgn anak2 , Pastu sambung org ni lak ... hishhh3 maklomlah duk jauh, nak tak nak kena call n amek tau hal org2 Msia .... stop2 ... waduh Msia tu ramai kak oii ... hehehe silap2, sedara mara n kengkawan jek ... Email punye email, ada ke patut adik pompuan aku tu tanya, aku sokong mana, aku cite pasal ikan, dia cite pasal burung ... last aku kata aku sokong PERANCIS ... tak pasal2 kena kepala hotak dgn dia daa .. dia kata Perancis dah lama kluar, roti peranchis jek blom kluar lagi ... hahaha .... aku kat sini takde kaki nak tgk bola sama, if kat JB tu mmg bole bergegar umah, dek jeritan PONTIANAK adik aku tu ... ada ke patut, dgn selamba dak jek ckp kakak dia yang cute muit ni kepala hotak ... ni kalau kat umah dgn dia, dah di tonjolnye kepala aku ... begitulah aku dgn adik pompuan aku , Mmg if bersama, slalu gurau .. kasar lak tu .. ngalahkan jantan .. hahaha ... anak2 pun ternganga tgk aku dgn dia gurau ... kalau dalam keta lagi buruk gurau, bole bergegar keta dek dia nye gurau ... terhoyong hayang keta tu ...

P/S: Tak sabar nak balik JB, nak gurau dgn dia guna senduk lak .... whuakakakaka ... ADOOOOIIIII ... ketawa golek2 sampai masuk longkang .. Panggilkan kren angkat aku ... hehehe



Photobucket

2 comments:

NaNaJoe said...

unik tol tulis bahasa campur2 ni..
hehehehe..
lame kena paham kan~ :D

Suejoshua said...

Bun, aku pun nak gak ketuk si liza tu dengan sendok! hahaha :D